Executive coaching. Welke doelen ga jij bereiken?

In een kort coachtraject krijg je diepgaand inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen. Je doorbreekt destructieve patronen en doorloopt voortaan verandertrajecten met duurzaam resultaat. Kortom: je bent klaar voor een succesvolle toekomst.

Onderzoek naar persoonlijke ontwikkeling wijst uit dat gedrag verandert wanneer mensen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen ontwikkeling. Daarom vragen we je vooraf na te denken over welke doelen je wil bereiken en waarom. In de coachgesprekken faciliteren wij je door het aanreiken van theoretische kaders (o.a. Covey, TA en systemisch leiderschap), het spiegelen van gedrag, het confronteren, aanmoedigen en enthousiasmeren. Kortom, door je persoonlijk leiderschap te laten inzetten in de richting van het door jou gewenste doel.

Traject

 1. Voorbereiding
  Aan de hand van een vragenlijst per mail.
 2. 'Klikgesprek'
  Om te bepalen of de voorgestelde coach een 'klik' heeft met de coachee.
 3. Intakesessie
  Aan de hand van een gedragsanalyse (bijvoorbeeld van TTISI) formuleren coach en coachee samen de kern van het probleem en de doelstelling van het coachtraject. Samen definiëren zij wat ervoor nodig is om deze doelen te bereiken en het aantal sessies dat naar verwachting nodig is. Dit aantal sessies betreft een richtlijn en kan lopende het traject in overleg naar boven of beneden bijgesteld worden. Uitgangspunt is 5 gesprekken.
 4. Uitvoering coachtraject
  Coach en coachee komen samen om de persoonlijke ontwikkeling te bespreken. Bij voorkeur vinden de coachsessies plaats op een externe locatie of locatie van de coach om het leervermogen te vergroten.